Pyetjet dhe përgjigjet e fundit

0 përgjigje 7 shikime
pyetur 15 orë më parë Art Figurativ nga elvis (102 pikë)
1 përgjigje 6 shikime
përgjigjur 1 ditë më parë Biologji nga Admin (1,857 pikë)
3 përgjigje 27 shikime
përgjigjur 2 ditë më parë Biologji nga Fatjona (11,332 pikë)
0 përgjigje 4 shikime
pyetur 2 ditë më parë Tjetër... nga Yu-Gi-Oh (106 pikë)
0 përgjigje 5 shikime
pyetur 2 ditë më parë Tjetër... nga Yu-Gi-Oh (106 pikë)
0 përgjigje 13 shikime
pyetur 2 ditë më parë Tjetër... nga ajshee kryeziu (1,594 pikë)
3 përgjigje 13 shikime
përgjigjur 2 ditë më parë Tjetër... nga anitaa (5,230 pikë)
2 përgjigje 21 shikime
përgjigjur 2 ditë më parë Gjuhë Shqipe nga anitaa (5,230 pikë)
1 përgjigje 8 shikime
përgjigjur 2 ditë më parë Gjuhë Shqipe nga erzaa (13,323 pikë)
0 përgjigje 3 shikime
pyetur 3 ditë më parë Tjetër... nga Yu-Gi-Oh (106 pikë)
0 përgjigje 26 shikime
pyetur 3 ditë më parë Histori nga lola
0 përgjigje 7 shikime
pyetur 3 ditë më parë Biologji nga anonim
1 përgjigje 7 shikime
përgjigjur 3 ditë më parë Tjetër... nga Fatjona (11,332 pikë)
1 përgjigje 10 shikime
përgjigjur 3 ditë më parë Tjetër... nga Fatjona (11,332 pikë)
0 përgjigje 5 shikime
pyetur 3 ditë më parë Tjetër... nga ajshee kryeziu (1,594 pikë)
5 përgjigje 11 shikime
0 përgjigje 8 shikime
pyetur 3 ditë më parë Biologji nga bari pulaj (103 pikë)
1 përgjigje 3 shikime
përgjigjur 3 ditë më parë Tjetër... nga anitaa (5,230 pikë)
1 përgjigje 4 shikime
përgjigjur 3 ditë më parë Tjetër... nga anitaa (5,230 pikë)
1 përgjigje 4 shikime
përgjigjur 3 ditë më parë Tjetër... nga anitaa (5,230 pikë)
Për të parë më shumë pyetje, klikoni për listën e plotë të pyetjeve.
Shënim: Ju lutem mos bëni pyetje të kota. Dhe mos jepni përgjigje të pakuptimta. Mirësevini tek Pyetje Online Shqip. Ju mund të apo të përgjigjeni në pyetjet e të tjerëve. Nëse shtoni pyetje ju fitoni pikë, gjithashtu nëse i përgjigjeni dikujt në pyetje, fitoni pikë, por për t'iu numëruar pikët ju duhet të nëse arrini t'i keni 10.000 pikë, ju mund të bëheni moderator.

6,490 pyetje

12,780 përgjigje

5,946 komente

663 përdorues

...